Om mig2018-11-23T10:46:17+00:00

Jag är Sophia GöthSophia.KorsikaCU
Livet fram till och med nu.

Mitt mål är att dela kunskapen om kundaliniyoga med så många som möjligt i strävan att leva i frihet, i glädje, i medvetenhet. Att skapa ett liv som du älskar. Det är genom kroppen vi har våra upplevelser. Allt vi gör, allt vi är med om, alla möten blir verkliga genom sensationer och förnimmelser i vår kropp (våra kroppar).

Massageterapi påverkar flödet positivt i dina muskler, släpper på spänningar, ger dig ökad rörlighet och kroppsmedvetenhet. Du lär dig tycka om och hedra din kropp, en förutsättning för att nå din högsta potential. Genom behandling bearbetar vi allt från skada och smärta till stress och nedstämdhet för att uppnå ny balans och harmoni. Funktion, behandling, rehabilitering.

Kom ihåg; Universum är uppbyggt för att vi ska lyckas.

Jag är fyrtiofem år, har en man och fyra barn. Är bosatt i Stockholm.
Uppvuxen på landet i Skåne. Främsta intresset var då hästar. Tävlade hoppning och fälttävlan.
Lämnade Sverige för en modell karriär som varade i dryga 10 år. Bosatt i Paris, New York och Los Angeles.
Los Angeles var under en tid min hemstad. Där födde jag 2 barn, landade en roll i kult filmen ”The Fifth Element”. Skilde mig, flyttade från Beverly Hills till Santa Monica. Att vila blicken över Stilla Havets rullande vågor är magiskt för mig.
Min absolut första meditationsupplevelse hade jag hos Deepak Chopra i La Jolla, San Diego.
Jag var otålig och mycket obekväm !
Jag kom i kontakt med AA, då jag som medberoende till anhörig och vänner sökte hjälp. Tolvstegsprogrammet med mottot Live&Let Live har gett mig ovärdeliga verktyg.
Genom mina barn introducerades jag till Waldorfskolan och antroposofin. I Los Angeles mötte jag mina 2 första livslärare. Janet Alhanti; teater&skådespelar coach och Guru Singh; yoga lärare.
Sedan dess har Kundaliniyoga varit en del av mitt liv och jag skulle vilja påstå mitt vattenhål, min längtan och glädje. Jag har fortsatt studerat, utövat och inspirerats av Kundaliniyogans teknologi och för mig är det en outtömlig källa som ger mig verktygen att fortsätta växa som människa.
2002 tog jag med mina flickor och korsade Atlanten igen för att landa i Stockholm. Utbildade mig till massageterapeut på Axelsons. Kroppen har alltid förundrat och fascinerat mig. Nu föll ytterligare en pusselbit på plats. Samtidigt välsignades jag med 2 barn till, båda födda hemma. Tack Föreningen Föda Hemma! Tack också ADHD center för att ni finns.
Jag går mellan 10 -15 000 steg per dag. Aktiviteterna varierar yoga, tennis, simma, vandra, cykla mm. Jag vill tro att jag är en världsmedborgare och jag  älskar att resa, upptäcka, utmana, uppleva.

Kombinationen yoga och behandling är för mig ultimat! Kroppen är vårt tempel och utifrån den värdegrunden ser jag, behandlar jag och inspirerar jag dig att leva efter dina bästa förutsättningar. Både fysiskt, mentalt och själsligt.

Sat Nam Sophia.