Sophias klass schema

Mina klasser är öppna för alla. Du kan börja precis när du vill. Kundaliniyoga ger dig frihet, du får vingar att flyga med. Det är ett löfte. MEN du måste utöva yoga, du kan inte bara läsa om det.  Du måste göra yoga av dig själv, för dig själv och med dig själv. För att lära dig mer om Kundaliniyoga klickar du här Ring eller maila om du har frågor. Varmt välkommen!

Happy 2017!
Här följer höstens schema.

Deva/Heart & Hand, Skanstull Onsdagar Start 6/9 med Janne Spetz och Sophia.

Allhelgonagatan 5
Klassisk Kundaliniyoga onsdagar med pass 17:30 och 19:00. Drop-in möjligt i mån av plats för 180 kr. Janne Spetz har lång och gedigen erfarenhet som yoga lärare (jannespetz.se) och har undervisat på Deva under många år. I höst kommer vi dela på undervisningen varannan onsdag med start första veckan i september. Då undervisar Janne och jag själv följande vecka. Första klassen är 75 min den andra klassen är 90 min. Det finns några platser kvar. Anmälan direkt till jannespetz@gmail.com

Urban Om Torsdagar Start 24/8 kl. 17.00-18.30 Gong & Meditation

Wallingatan 20-22
Kundaliniyoga med fokus på meditation. Taught in English.
Kundaliniyoga is a practical technology which supports the challenges of our times.
All are welcome, no previous experience needed. Book your spot Urban Om

Urban Om Fredagar Start 1/9 kl. 16.00-17.30
3 tillfällen i månaden

Wallingatan 20-22
Klassisk Kundaliniyoga
Through yoga and meditation we nourish and foster the soul, we realize our own potential and we achieve deep healing. Includes kriya, mantra/meditationa and deep relaxation. All welcome, no previous experience needed. Approach these technologies with respect, openness and reverence. Book your spot via urbanom

UPCOMING WORKSHOPS * RESERVE YOUR SPOT TODAY!

  YOGAINSTITUTET KARLSTAD 23/9 kl. 10.30-15.30

  Fördjupningsdag- The Aquarian Age

  IMG_0805Vår nya tid kännetecknas av tre nyckelord; Medvetenhet, Information och Energi. Aldrig tidigare i världens historia har vi, som individer, haft så lätt att komma åt information som nu. Vi behöver inte nya val. Vi är översköljda med val. Vi behöver en upphöjd kapacitet att göra val.
  Kundaliniyoga erbjuder kraftfulla och praktiska tekniker som hjälper dig att medvetet, energiskt och framgångsrikt svara på den ”nya tidens” utmaningar. Kom och var med!

  “Understand through compassion or
  you will misunderstand the times”.

  Yogainstitutet Karlstad 23/9-2017 Kl. 10.30 -15.30 Pris 650 kr.
  Anmälan yogainstitutet.nu Kundaliniyoga med Sophia, alla välkomna!

   

❊ ❊ ❊


The Atlantic Coast of Morocco awaits you
Spring 2018

Är du intresserad av att följa med och veta mer skicka mail till sophia@breathe.se

image

”Remember: Happiness is not a destination,
it is an attitude along the journey of life”.

 ❊ ❊ ❊

 

Sadhana betyder ”ditt eget andliga utövande”.

Den 2 1/2 h långa Sadhana som Yogi Bhajan lärde ut för den här tiden, The Aquarian Age, innebär att vi börjar med att läsa Japji, ca 20 min, gör yoga i ca 1 timme följt av 1 timmes sång meditation innefattande 6 mantras.
Morning Call; Ek Ong Kar
Wah Yantee
Mul Mantra
Sat Siri Siree Akal
Rakhe Rakhnahar
Wahe Guru Wahe Jio
Guru Ram Das
Yoga klassen är ingen klass i den vanliga bemärkelsen utan jag leder – talar enbart om vad vi gör. Allt annat sker i tystnad. Detta följs av sång meditationer (se ovan) sittande i skräddarställning, händerna i Gyan Mudra. Det finns upptryckta stenciler med texten på Gurmukhi och den engelska översättningen.

kriteachings.com

Håll utkik i mina nyhetsbrev när Sadhana erbjuds i Stockholmsområdet.