Varmt välkommen till Gotland! Obs! Fullbokat.
Vi träffas för att fördjupa oss i Kundaliniyoga och meditation tillsammans med mig, Sophia, 8-10 december 17. Lyxen med att samlas i mindre grupp, direkt omsluten av fantastisk natur är att allt vi gör får större effekt. Yogans både kraftfulla och praktiska tekniker omsluter och påverkar dig på ett djupare plan. Du kan lyssna till dina behov på riktigt och ge dig själv det du behöver. När vi närmar oss vintersolståndet i december månad, har vi en möjlighet att varje år förnya vårt kontrakt med livet. Vi bjuder in ”framtiden-nu”. Ämnet för helgen är GLÄDJE.

Vi går upp tidigt och gör sadhana, under dagen har vi yogapass, mediterar, äter utsökt vegetarisk mat, promenerar, vilar, umgås, skrattar och sover gott.

“True freedom is living in the present moment, where the gratitude for what is exceeds the desire for what might be”.

VARMT VÄLKOMNA!

 

2017-11-04T21:08:33+00:00

Leave A Comment