OBS! Fullbokat.
Kunskapen om Pranayama: En genväg för att förverkliga dina intentioner.

Lyxen med att samlas i mindre grupp, på en ö långt ut i skärgården, direkt omsluten av fantastisk natur är att allt vi gör får större effekt. Yogans både kraftfulla och praktiska tekniker omsluter och påverkar dig på ett djupare plan. Du kan lyssna till dina behov på riktigt och ge dig själv det du behöver för att hitta till både vitalitet och harmoni. Det är lyx för kropp, sinne och själ! Vi kommer fördjupa oss i ämnet Pranayama, vår andning.
Vi går upp tidigt och gör sadhana, under dagen har vi yogapass, mediterar, äter utsökt vegetarisk mat, badar i havet, vilar, umgås, skrattar och sover gott. OBS! Inget rinnande vatten, ingen el. & utedass gäller.
Max 12 st. så först till kvarn.

2018-11-23T10:46:18+00:00

Leave A Comment