”Feel good. Be good and do good.”

Så lyder ett citat av Yogi Bhajan, inspirerat av detta har visionen om Järna Yogadagar vuxit fram. Vi samlas några dagar i vacker sommarmiljö i Ytterjärna. Avståndet från Stockholm (ca 3,5 mil) möjliggör att man kan åka hem på kvällen, men det finns även närliggande övernattningsmöjligheter alltifrån hotell till vandrarhem, camping och madrass i lokalen.
• Möt yogis, gamla och nya vänner, från när och fjärran
• Upptäck bredden i Kundaliniyoga – chans till fördjupning eller prova något nytt
• Ladda batterierna och hämta inspiration till höstens yoga

Nätverksdagen lördag 27 aug
• Vidareutbildning inom aktuella ämnen
• Nätverka med kollegor och inhämta företagartips
• Kontakter med lärare med specialkunskaper, chans till nya samarbeten
• Träffa SKY-representanter, hör om föreningens pågående arbete
(SKY = Sveriges KundaliniYoga lärarförening)
Lunch och middag ingår i priset.
Program till klockan 21. Gongbad, mantramusik, yogapass och healingmeditation står på programmet.
Det är chans till en gong-puja, dvs en hel natts stillsamt gongspelande, som gör att vibrationerna från gongen tar oss djupt i avslappning.

Festivaldagen söndag 28 augusti
Här får vi uppleva Kundaliniyoga på bredden och djupet. Möt morgonen med yoga och mantrameditationer till levande musik. Träffa nya lärare med specialkunskaper, prova ”yoga på stol” eller lyssna till ett föredrag. Frukost och lunch ingår i priset.

Vi skapar Järna Yogadagar tillsammans. Genom att samlas och göra yogan som vi gillar, skapar vi också ett överskott som hjälper via välgörenhet. Förra året skänkte vi pengar till SOS barnbyar. I år går pengarna till ett projekt i Zimbabwe som bygger skolbibliotek och hjälper till mikrolån i byarna. Inbjudna lärare ställer upp gratis eller för resekostnaden och bidrar på så sätt till målet att genom yogan göra gott.
Mer info, hela programmet hittar du på Yogahuset
VARMT VÄLKOMNA!