Lev i den stressfria zonen, kom i kontakt med ditt hjärta och investera i det som är oändligt, din själ!
Workshop med Sophia Göth/Amar Dev Kaur
Yogisk livsfilosofi, Kriya, Mantra & Meditation
LÖRDAG 12 mars-2016, TID 10.00-15.00, inklusive lunch
PRIS 800 kr. betalas till Nordea Bankkonto 760506-8985, clearingnr 3300, senast den 4/3-16
KONTAKT & ANMÄLAN Jennie Jai Kirti Kaur jeannieandersson76@hotmail.com Det finns möjlighet till övernattning för er som kommer utifrån. Lördag morgon börjar med Sadhana, öppen för alla, följt av gemensam frukost.

Spänning, tryck, stress och friktion håller ihop din kropp och ditt liv på jorden. Hur hanterar du det? Från vilken vinkel, hur använder du dig av dessa krafter? Är det smärtsamt eller underbart? Är din kropp en arbetsmaskin eller ett tempel som du beundrar och dyrkar?
Stress, depression/cold depression, att hänge sig, handling-konsekvens, entusiasm och magi är några ämnen vi kommer beröra under dagen. Allt utifrån ett yogiskt perspektiv OCH för hela kroppen, fysiskt, mentalt och själsligt.

Varmt välkommen!
Sophia&Jennie