Vi sätter handflatorna mot varandra, trycker tummarna mot bröstbenet, sluter ögonen och andas in. Varför börjar vi en yogaklass med att tona in oss? När du vill titta på ditt favoritprogram på TV måste du välja rätt kanal. Det gör du genom att välja den rätta våglängden som just nu sänder ut det programmet du vill se.  Du får rätt kanal eller program genom att välja rätt frekvens. Du använder speciella siffer kombinationer för en viss kanal. Samma princip styr vetenskapen om MANTRA. Att tona in sig handlar helt enkelt om att slå på rätt TV kanal i sinnet.
Kunskapen om ljudens eller ljudströmmens kraft och betydelse innefattas i den tusenåriga teknologin kallad Naad Yoga. Den spelar en betydande roll i utövandet av Kundaliniyoga.

Meningen är;
Ong – oändlig, universell vishet. Den kraft som finns oss tillgänlig i den fysiska världen
Namo– jag bugar
Guru– från mörker till ljus
Dev– det gudomliga
Jag bugar mig inför den oändliga universella visdom och kreativa medvetenhet som jag har djupt inom mig själv och som nu ska leda mig från mörker till ljus.
Vi börjar varje klass med att tona in oss tre gånger och vi avslutar varje klass med tre långa Sat Nam. Sanning är min identitet.

2015-03-01T10:20:38+00:00

Leave A Comment